Sorting
Source
Catalog of books
(4)
Form of Work
Książki
(4)
Publikacje dydaktyczne
(2)
Publikacje fachowe
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Status
available
(1)
Branch
Magazyn
(1)
Czytelnia ogólna
(3)
Author
Barone Caterina
(1)
Błaszczak Agnieszka (tłumacz)
(1)
Caruso Gabriella
(1)
Caruso Giorgia
(1)
Delia Antonino Santi (1945- )
(1)
Grajeta Halina
(1)
Kolarzyk Emilia
(1)
Laganà Pasqualina
(1)
Mazzù Francesco
(1)
Melcarne Lucia
(1)
Nierzwicki Witold
(1)
Parisi Salvatore (1970- )
(1)
Year
2010 - 2019
(4)
Time Period of Creation
2001-
(3)
Country
Poland
(4)
Language
Polish
(4)
Audience Group
Szkoły wyższe
(2)
Chemicy
(1)
Mikrobiolodzy
(1)
Technolodzy żywności
(1)
Weterynarze
(1)
Subject
Jakość żywności
(3)
Badanie żywności
(1)
Biofilmy
(1)
Bromatologia
(1)
Fizjologia żywienia
(1)
Mikrobiologia
(1)
Pałeczki okrężnicy
(1)
Technologia żywności
(1)
Toksyny i antytoksyny
(1)
Żywność
(1)
Genre/Form
Podręcznik
(2)
Praca zbiorowa
(1)
Domain
Rolnictwo i leśnictwo
(2)
Biologia
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
4 results Filter
Book
In basket
Jakość żywności / Witold Nierzwicki. - Wydanie 5. zaktualizowane. - Gdańsk : Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa ; Sopot : Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego, 2017. - 296 stron : ilustracje, wykresy ; 24 cm.
Bibliografia, wykaz aktów prawnych na stronach 279-291.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Magazyn
There are copies available to loan: sygn. II 37410 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia ogólna
Copies are only available in the library: sygn. III G 136 Czyt. (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia ogólna
Copies are only available in the library: sygn. III G 148 Czyt. (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again