Sorting
Source
Catalog of books
(2)
Form of Work
Książki
(2)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Status
available
(2)
Branch
Magazyn
(2)
Author
Czechowski Lucjan (1948- )
(1)
Nierzwicki Witold
(1)
Year
2010 - 2019
(2)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(2)
Language
Polish
(2)
Audience Group
Szkoły wyższe
(1)
Subject
Jakość żywności
(1)
Technologia żywności
(1)
Genre/Form
Podręcznik
(1)
Domain
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
2 results Filter
Book
In basket
Jakość żywności / Witold Nierzwicki. - Wydanie 5. zaktualizowane. - Gdańsk : Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa ; Sopot : Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego, 2017. - 296 stron : ilustracje, wykresy ; 24 cm.
Bibliografia, wykaz aktów prawnych na stronach 279-291.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Magazyn
There are copies available to loan: sygn. II 37410 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Magazyn
There are copies available to loan: sygn. II 36903 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again