Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia ogólna
(1)
Autor
Barker Helen M
(1)
Chojnacki Cezary
(1)
Chojnacki Jan (1943- )
(1)
Irzmański Robert
(1)
Jałocha Waldemar
(1)
Klupińska Grażyna (1950-2015)
(1)
Kowalski Jan (kardiolog)
(1)
Krawczyk Katarzyna (internista)
(1)
Pawłowicz Monika
(1)
Payne Anne (1959- )
(1)
Romanowski Marek (internista)
(1)
Rudnicki Cezary (internista)
(1)
Stec-Michalska Krystyna
(1)
Wachowska-Kelly Patrycja
(1)
Walecka-Kapica Ewa
(1)
Wiśniewska-Jarosińska Maria
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Odbiorca
Dietetycy i żywieniowcy
(1)
Lekarze
(1)
Szkoły wyższe
(1)
Temat
Dietetyka
(1)
Leczenie dietą
(1)
Leczenie żywieniowe
(1)
Odżywianie
(1)
Praktyka oparta na dowodach naukowych
(1)
Żywienie dojelitowe
(1)
Żywienie pozajelitowe
(1)
Temat: miejsce
Wielka Brytania
(1)
Gatunek
Podręcznik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia ogólna
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. III G 133 Czyt. (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej