Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Publikacje naukowe
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(2)
dostępne
(1)
Placówka
Magazyn
(1)
Czytelnia ogólna
(2)
Autor
Fiedurek Jan (1950- )
(1)
Schimmelpfennig Marion (1961- )
(1)
Sikorski Zdzisław E. (1930- )
(1)
Trybulska Aneta
(1)
Witczak Agata
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Skład chemiczny substancji
(2)
Żywność
(2)
Alergeny
(1)
Fizjologia żywienia
(1)
Higiena żywności
(1)
Kosmetyki
(1)
Odżywianie
(1)
Pasożyty
(1)
Postawa wobec zdrowia
(1)
Substancje niebezpieczne
(1)
Substancje niebezpieczne i szkodliwe
(1)
Substancje szkodliwe
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Zanieczyszczenie żywności
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Środki barwiące żywność
(1)
Żywność zdrowa
(1)
Gatunek
Opracowanie
(2)
Dziedzina i ujęcie
Chemia
(2)
Medycyna i zdrowie
(2)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia ogólna
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. III Kc 108 Czyt. (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia ogólna
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. III G 169 Czyt. (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej