Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Publikacje dydaktyczne
(2)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(2)
dostępne
(1)
Placówka
Magazyn
(1)
Czytelnia ogólna
(2)
Autor
Sikorski Zdzisław Edmund (1930- )
(2)
Staroszczyk Hanna
(2)
Fiedurek Jan (1950- )
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(3)
Okres powstania dzieła
2001-
(3)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Odbiorca
Szkoły wyższe
(2)
Temat
Żywność
(3)
Badanie żywności
(2)
Chemia
(2)
Dodatki do żywności
(2)
Fizjologia żywienia
(1)
Odżywianie
(1)
Postawa wobec zdrowia
(1)
Skład chemiczny substancji
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Żywność zdrowa
(1)
Gatunek
Podręcznik
(2)
Podręczniki [Typ publikacji]
(2)
Opracowanie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Chemia
(3)
Medycyna i zdrowie
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia ogólna
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. III G 144/1 Czyt. (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia ogólna
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. III G 144/2 Czyt. (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej