Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Publikacje naukowe
(2)
Dostępność
tylko na miejscu
(2)
Placówka
Czytelnia ogólna
(2)
Autor
Płonka-Syroka Bożena
(2)
Syroka Andrzej
(2)
Grajeta Halina
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Jedzenie (czynność)
(2)
Kultura stołu
(2)
Odżywianie
(2)
Zwyczaje żywieniowe
(2)
Żywność
(2)
Dieta
(1)
Dietetyka
(1)
Kultura
(1)
Leczenie dietą
(1)
Temat: czas
1001-1100
(2)
1101-1200
(2)
1201-1300
(2)
1301-1400
(2)
1401-1500
(2)
1501-1600
(2)
1601-1700
(2)
1701-1800
(2)
1801-1900
(2)
1901-2000
(2)
301-400
(2)
401-500
(2)
501-600
(2)
601-700
(2)
701-800
(2)
801-900
(2)
901-1000
(2)
1-100
(1)
101-200
(1)
2001-
(1)
201-300
(1)
Temat: miejsce
Europa
(1)
Gatunek
Praca zbiorowa
(2)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(2)
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia ogólna
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. III G 154/1 Czyt. (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia ogólna
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. III G 154/2 Czyt. (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej