Rolnictwo i leśnictwo
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(5)
Forma i typ
Książki
(5)
Publikacje naukowe
(4)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(3)
dostępne
(2)
Placówka
Magazyn
(2)
Czytelnia ogólna
(3)
Autor
Barone Caterina
(1)
Błaszczak Agnieszka (tłumacz)
(1)
Caruso Gabriella
(1)
Caruso Giorgia
(1)
Delia Antonino Santi (1945- )
(1)
Fiedurek Jan (1950- )
(1)
Laganà Pasqualina
(1)
Mazzù Francesco
(1)
Melcarne Lucia
(1)
Nierzwicki Witold
(1)
Parisi Salvatore (1970- )
(1)
Płonka-Syroka Bożena
(1)
Sobczak Paweł (rolnictwo)
(1)
Syroka Andrzej
(1)
Weiner Marcin
(1)
Żukiewicz-Sobczak Wioletta
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(4)
Okres powstania dzieła
2001-
(5)
Kraj wydania
Polska
(5)
Język
polski
(5)
Odbiorca
Chemicy
(1)
Mikrobiolodzy
(1)
Szkoły wyższe
(1)
Technolodzy żywności
(1)
Weterynarze
(1)
Temat
Żywność
(4)
Jakość żywności
(2)
Odżywianie
(2)
Biofilmy
(1)
Fizjologia żywienia
(1)
Jedzenie (czynność)
(1)
Kultura stołu
(1)
Mikrobiologia
(1)
Pałeczki okrężnicy
(1)
Postawa wobec zdrowia
(1)
Skład chemiczny substancji
(1)
Składniki odżywcze
(1)
Suplementy diety
(1)
Technologia żywności
(1)
Toksyny i antytoksyny
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Wpływ na zdrowie
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Zwyczaje żywieniowe
(1)
Żywność zdrowa
(1)
Temat: czas
1-100
(1)
1001-1100
(1)
101-200
(1)
1101-1200
(1)
1201-1300
(1)
1301-1400
(1)
1401-1500
(1)
1501-1600
(1)
1601-1700
(1)
1701-1800
(1)
1801-1900
(1)
1901-2000
(1)
2001-
(1)
201-300
(1)
301-400
(1)
401-500
(1)
501-600
(1)
601-700
(1)
701-800
(1)
801-900
(1)
901-1000
(1)
Temat: miejsce
Europa
(1)
Gatunek
Opracowanie
(2)
Praca zbiorowa
(2)
Podręcznik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(355)
Kultura fizyczna i sport
(334)
Edukacja i pedagogika
(145)
Historia
(133)
Psychologia
(76)
Rolnictwo i leśnictwo
(5)
Socjologia i społeczeństwo
(58)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(36)
Biologia
(34)
Zarządzanie i marketing
(30)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(24)
Nauka i badania
(20)
Bezpieczeństwo i wojskowość
(19)
Filozofia i etyka
(17)
Chemia
(15)
Polityka, politologia, administracja publiczna
(14)
Styl życia, moda i uroda
(14)
Etnologia i antropologia kulturowa
(13)
Hobby i czas wolny
(11)
Kulinaria
(10)
Kultura i sztuka
(10)
Językoznawstwo
(9)
Informatyka i technologie informacyjne
(6)
Podróże i turystyka
(6)
Religia i duchowość
(6)
Media i komunikacja społeczna
(5)
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(4)
Matematyka
(4)
Rozwój osobisty
(4)
Architektura i budownictwo
(3)
Geografia i nauki o Ziemi
(3)
Inżynieria i technika
(3)
Ochrona środowiska
(3)
Rodzina, relacje międzyludzkie
(3)
++ Hobby i czas wolny
(1)
++ Kultura fizyczna i sport
(1)
++ Medycyna i zdrowie
(1)
Archeologia
(1)
Geografia i nauki o ziemi
(1)
Praca, kariera, pieniądze
(1)
5 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Jakość żywności / Witold Nierzwicki. - Wydanie 5. zaktualizowane. - Gdańsk : Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa ; Sopot : Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego, 2017. - 296 stron : ilustracje, wykresy ; 24 cm.
Bibliografia, wykaz aktów prawnych na stronach 279-291.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Magazyn
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II 37410 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia ogólna
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. III G 154/2 Czyt. (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia ogólna
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. III G 164 Czyt. (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej